Kudla v zádech

Kudla v zádech

Anotace: ***

Spolu jsme se dlouho smáli,
na dobrou partu jste si hráli.
Maska na obličeji je vám vlastní,
kvůli vám už nejsme šťastní.

S úsměvem ti kudlu do zad vrazí,
horší než román Milenci a vrazi.
Nebuď přece tolik smutná,
znám tě, tobě pomsta chutná.

Ty se prostě jen tak nedáš,
vhodnou chvíli pořád hledáš.
Ať poznají hořkou chuť boje,
ohledy neber, už nejsou krev tvoje.

Tady vidíš, jak to chodí,
hodně věřit hodně škodí.
Ale přece máš i lepší přátele,
život jde dál a vesele.
Autor Jedůfka, 29.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: lavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí