Pomsta
Kdysi jsem lásku cítila
avšak lidská krutost ji zabila
Všechno, pro co jsem žila
jediná rasa zahubila
Pro bytost samotným bytím zmučenou
vypití jedu, možností jedinou
s nadějí na smrt číši jsem vypila
já však v temnou se změnila
Oči mé jakousi vášní zaplanou
chci vidět tu krutost ztrestanou
Proto se vkrádám do tvého života
až z něj odejdu, zbyde jen prázdnota
Já jediná nemusím mít strach
všechny z té rasy obrátím v prach
dokud svou pomstu nevykonám
budu tu stále. Nezkonám...
Komentáře (0)