každý a každou
Každým dnem kráčím za svým snem,
svodidla zla oplétají kotníky.
Každým dalším dnem,prosím bože dnes si mne vem,
však kráčím dál studenými chodníky.
Každou noc, cítím temnou moc,
nad propastí zřím křídla andělská.
Každou další noc, žádám ďábla o pomoc,
drží mne zde moc více než pozemská.
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, Tomáš Přidal, Bíša, Kyška, Agniezka, Lilly Lightová, Holis, NikitaNikaT., střelkyně1
Komentáře (1)
Komentujících (1)