Vystřízlivění
Anotace: Ráno moudřejší večera
Jsi o moc krásnější než každá jiná,
co více bych ti na to mohl jenom říci,
do tvých kadeří se zlatavý chmel vpíná,
jsi jako pivo, na které mě chytla slina,
z tvých očí září jas kostelních svící,
jsi prostě krásnější než každá jiná.
Včera jsi byla krásnější než každá jiná,
co více bych ti na to mohl jenom říci,
po pivu zbude z rána jenom kocovina,
oheň, co v srdci plál, pozvolna uhasíná,
z planoucích svící jsou knoty doutnající,
už prostě nejsi krásnější než každá jiná.
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: Zdenek, zzlatý, NikitaNikaT., Holis, Bíša, labuť, Mbonita, Dračičák, Flamy, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (2)
Komentujících (2)