ŽIVOTník
Anotace: :) nevím ,co je to ...a jak mě to napadlo:) ale budu ráda ,když si to přečtete:)
hra na nás
podle algorytmu
bez logiky
v první čítance pro ŽIVOTníky...
*MANUÁL
spadneš schízaři
v měrný jednotce
na ks vakua
ve sto kilometrech...
*HYPERBOLA
medvídkový svět
umělá hmota naleštěná
pro kus šťastnýho srdce...
*MATERIALISMUS
sarkastická modlitba
v ubalenený cigaretě
definiční pravda
*SKEPSE
potapěč z povolání
namočen v lihu
flexe na stole...
*ALKOHOLISMUS
psychoza tuláka
ve směru nula
drkotá hlasem
*DEKADENCE
a já:)
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Veselý Drak, M.a.t.y.s.e.k, lavec, jedam, Bíša, enigman
Komentáře (0)