Ach jo, dětství...
Kde je ta malá s copánky
někdy je zas tak blízká
té velké co nosí opánky
se po té malé stýská.
Za tvou báseň *ST!
28.03.2009 20:09:00 | Kapka
Kolikrát jsem si už přála, aby se čas vrátil zpátky, alespoň na malou chvíli a zas mohla být se svými rodiči a prarodiči......prožít těch pár nádherných chvil, když jsme se na Vánoce všichni sešli u stolu....je mi smutno a moc mi všichni chybí. Achjo:-(
Tvé dílko je nádherné, promiň nemohu víc, slzy mi zalily oči...
07.12.2008 17:06:00 | JaniHani
Jéé "o) Z louží jsme u babičky vařili výbornou bílou kávu, z lopuchových listů jsme balili španělské ptáčky, proháněli jsme slepice a kohout proháněl nás, malinová šťáva z plecháčku z vody ze studně byla krásně ledová a když nás večer babička zahnala do obrovské postele pod peřinu, bylo nám...no jako dětem.
04.12.2008 15:10:00 | Iva Borecká
taky bych chtěla být malým klukem:-D zvlášť, pokud by to bylo takhle:-D
30.11.2008 18:14:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
Až mi hrkla slza, fáátk. Mno jo, su nějaká poslední dobou přecitlivělá, čím by to tak asik mohlo být?
Zpět k básence... opravdu nostalgická... a já chcu být zas malou holkou, dědeček mi nůž ze dřeva vyřezal... chcu být zasejkc vnučkou a s babičkou na luka s kropenatkou Rozárkou chodit, (slípka ochočená), chcu být zasejkc malou holkou, jak mě a kocoura táta na kolenou houpá, chcu být zasejkc malou dcerou a mámě pomáhat s nádobím a loupat brambory, které se podobaly spíše nějakému ohryzku :oD Lehounce pláču.
Prostě jsou vzpomínky, ať je nám, kolik nám je, z paměti nikdy neodendou... ST! jako výšitý, za obsah, myšlenky... to nádherné kouzlo a jistou hloubku.
29.11.2008 23:10:00 | NikitaNikaT.