Jeden pro druhého
Stvořeni jeden pro druhého
v zahradě času nepoznané země
zatím jsme cizinci
zrozenci téže sémě
Nevíme o sobě
čekáme na sebe
vzájemně
na odlet do nebe
Kde jsi ?
snad jenom v představách
stejnými lesy
jednou budeme kráčet
možná
tajemná zeď
já miluji Tě už teď
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, Agniezka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)