Vzpomínka na George
Anotace: Právě před sedmi lety zemřel vynikající člověk a hudebník George Harrison..tohle je vzpomínka na něj..Nikdy na tebe nezapomeneme Georgi!
Když tě pohltila posvátná Ganga
všichni do jednoho jsme brečeli
ale neodešel jsi nám úplně
v našich srdcích žiješ dál
v našich uších zní nám tvůj hlas
a když má kytara teskně zní
já slyším tě odpovídat
slyším tvou sitru a tvůj zpěv
dal jsi nám mír na zemi
naučil nás milovat
ale příliš brzy jsi nás opustil
příliš brzy na to abychom si to zapamatovali
kéž bys mohl být zase s námi
a ukázal nám co je to cit
co je to krása a radost ze života
modlíme se proto za tvou duši
abys nás nikdy nepřestal mít rád...
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
Komentáře (0)