Ztracená
Anotace: ...někdo tomu možná řekne ohřívání staré polívčičky, ale chci ji sem vrátit .....
...snad je to
tou ranní mlhou ,
co přimrzá na větve nahých stromů ....
...možná tím,
že každý z nás
chodí někam jinam
DOMŮ....
....možná je to
divným tichem tam,
kde mělo by znít
pár něžných tónů...
...nebo snad
špatným signálem
jednoho z našich telefonů...
Na pavučinách vztahu
třpytí se rosa zapomnění
jako to bývá ráno v lese ....
Netuším ...
nechápu ....
nechci....
ale cítím to,
že
....ztrácíme se ...
Přečteno 335x
Tipy 23
Poslední tipující: Pišák, Zdeněk Farkaš, Štěpina G, Belmon, NikitaNikaT., Psavec, labuť, Mbonita, Teny, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)