Prosím a děkuji
Anotace: Starší dílko jehož myšlenka je ve mě stále čerstvá.
Hledá, najde a naplněn jest Androgenní mýtus,
Zeus poražen!
Ztrácí, zmírá, sůl leptá tkáň a ostří meče hladí.
Bůh přijímá, tě objímá, tě miluje,
tak plať!
Krůpěj krve, rosa vlahá, slábne tělo a sílí duch.
Tichý vzdech naposled a poprvé a právě dnes
...se orgasticky zmítám!
Emoce vzplanuly, geny se křížily,
v rudé bolesti s matky radostí spatřili tělíčko,
jež vláčím jak kříž!
Emoce ochladly, geny se rozpadly,
v rudé radosti s matky bolestí dnesli tělo,
jež pohřbí pod kříž!
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Tygropes, NikitaNikaT., Mbonita, Tacca, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)