Noc (Still)
Anotace: Volný nerýmovaný text písně L. Richieho, nevím už formulaci, asi že ty budeš vědět :D :-*
Noc (Still)
Je noc
Lampy září, nebe černé
A já zas myslím na tebe.
Opustíš mě
Ve spáncích odejdeš mi
A zase když budeš chtít, přijdeš.
Je tolik snů, co smíš snít
Sám tolik slov nemůžu říct
Dost snů mých se podělo
Kamsi a já je hledám.
Tam kde jsem, nenajdeš mě
Ty víš, že mám tě v hlavě
A já jsem v klidu, je bílá noc.
Noc.
Když jsem tě viděl, jaks hrála
Měl jsem horečku z tebe
Nějaký čas v mých uších
Jsem slyšel to dál.
A tak chci slyšet znova tu skladbu
Je toho moc
Ale jen jedno je víc
Jenom ty.
Noc.
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: mexx
Komentáře (1)
Komentujících (1)