Nesmyslná souvislost
Anotace: snad to dá smysl...já ho nenašel
Nesmyslná souvislost
Síla v ďáblu uvadá
Všechno končí
Taková je nálada
Pro hlavu kančí
Konec starých časů
Nové obzory otvírá
Vše zůstává
V zapomnění
Ke strojům třeba jít
Splnit plány
Andulka do školky spěchá
Dobře je jí!
Nástrahy velkoměsta
Hocha pohltí
Z vesnice vzešel
Mocnářům naletí
Parky zazelenají
Osvěží rosou
Doma bys na ně
šel s kosou
Probudíš do jitra
Omyješ pot
Už běžíš do práce
Máš to přes plot
Veselou myslí
Sršíš vtipem
V popisu práce
Jezdíš autem
Služební cesty
Zvládáš zdravě
Příplatky ,přesčasy
Vše platí hravě.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)