Z Ježíška je dávno starej tlustej chlap
Z Ježíška je dávno starej tlustej chlap,
kterýho k nám vozí kamiony s kolou.
On pak bere v obchoďáku děti do svejch tlap,
slibuje jim hory doly, byť ma prdel holou.
Že prej kdysi ježíškoval jinej kmet,
dětem znamý coby soudruh děda Mráz,
jenomže psal azbukou, pa-čěšski neumět,
čímž mu asi konkurence přerazila vaz.
Přečteno 333x
Tipy 21
Poslední tipující: Fiši, tato22, Mademoiselle Drea, Lucije, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba, Ještě dítě, fialová, Blázen? =), Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)