to zrovna není můj styl, ale za tip stojí, neboť je zvláštně a pěkně ztvárněná...
30.11.2008 13:22:00 | Jaromila
Jsi mi připomněl, když jsem loni, abo už to bylo předloni? Tož to je jedno. Šla jsem jednou pozdě večer od kamarádky v zimě, před domem náladí jak hrom, tož to víš, že jsem s sebou sekla, a málem si zlámala nohu, to móňo, co jsem měla pod kolenem... dodnes nezapomenu, kupodivu jsem to přežila bez jinýh úhon... smála jsem se a málem brečela, když jsem se na nohu nemohla postavit, ale nakonec jsem se doplazila domů... Děkuji za tuhle připomínku. ST!
30.11.2008 11:29:00 | NikitaNikaT.