Babička
Anotace: O babičce a vzpomínce.
Padla rosa do spleť vlasů,
úsměv procitá.
Vid očí navýšil krásu,
v tvář se ocitá.
Ruce plné vrásek,mozol,
prací smířené.
Kroky musí dáti pozor
kde jsou mířené.
Třepot v hlase problém zvýší,
v nouzi z duše ctnost.
Místo díků zběhlost myší,
trpká zkušenost.
Celodenní bolest v těle
půlnoc neztiší.
Jí pláč dřív stud,nyní směle,
nikdo neslyší.
V zlé samotě vzpomíná si
na šťastné dny.
Srdce dál plní svou práci,
plní své sny.
Přečteno 321x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, jita.1965, Květka Š., Paulín, Mišiačik, Flamy, Mbonita, NikitaNikaT., voedor, Káňátko, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)