Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: .....o Vánocích:)......

Vůně skorič a badyánu,
nás očarovává po ránu,
po ránu plné představy,
co večer, kdo se objeví?

Vyplní se přání všech,
co vysnili si ve svých snech.
Stromeček už ozdobený,
Na splnění přání připravený.

Pohádky a cukroví,
patří na tyto oslavy,
oslavy Vánoc,
ta nadpozemská moc
snad dopřeje klid
pro všechen lid.

Vánoce, ten svátek jest.
Každý zná jejich pověst.
Autor Danča-frogie, 30.11.2008
Přečteno 1175x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, Ulri
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký :)

17.12.2008 14:14:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí