Hloupý trol
Byl jeden tlustý trol
měl velký břicha bol
už pět minut nejedl
tak se rychle přejedl
máma křičí trolíku!
vždyť nám praskneš v pupíku
trolík ale neposlouchá
na břicho si pěkně bouchá
rána padla jako z děla
uletěla každá včela
trolík letí někam ven
máma volá za oknem
a máš to ty vole
ty jeden hloupý trole!
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: kikis, Mario de Janiero, jedam, Agniezka, Iva Borecká, Holis, snupicek, 6thSun, WAYWARD, fasf
Komentáře (8)
Komentujících (8)