Esmeralda
Anotace: Příběh cikánky Esmeraldy z románu Chrám Matky boží v Paříži
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Zvoník na ni shůry vzhlíží,
něco ho v srdci tíží.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Frollo se na ni dívá,
vášeň se mu v duši vzpíná,
na to že je kněz, zapomíná.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
I kapitán je okouzlen,
v noci silným horkem vzbouzen.
Zas tančí krásná Esmeralda,
zas tančí dál,
před chrámem Notre Dame.
Tří muži...., tři lásky,
kdo si ji zaslouží
a kdo ji ublíží,
to ví jen Matka boží,
která ji dnem, nocí střeží.
Přečteno 567x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)