Anotace: ???
Líbí se mi obrat, např. obyčej mrazivých dnů, to se fakt povedlo. ST! mi se to líbí, pro mne to má myšlenku.
02.12.2008 07:36:00 | NikitaNikaT.
saddova - nikdo se tě neprosil, aby jsi to četla, ale díky za připomínku...
30.11.2008 17:54:00 | padající do neznáma
snu- dnu ... neoteresitelne fadni rym, cele to na me pusobi tak nejak nedodelane, dle meho je to psane horkou jehlou a nemam to na me ten efekt, ktery by to treba melo, kdyby si se s tim pomazlila vic.
30.11.2008 16:49:00 | saddova