Jak voní život
Proč?
Protože
Jak s tebou jednou
Přejdu na druhou stranu
Stane se ze mě Hvězdný prach
A pak budu poslouchat
Šumění duší v parku
Usazená na květech fialek
A ty budou vonět celému světu
Na odiv, jak to bylo krásné
Lidé se budou zastavovat
Zírat na ten zázrak
A neucítí nic než vůni
Života.
Přečteno 368x
Tipy 27
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., NikitaNikaT., snupicek, Holis, Mbonita, Psavec, Churry, Myrja, Jin, voedor, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)