Anotace: nesnaž se nad ním zvítězit, je to marné..v tomhle souboji vyhrát nemůže nikdo z nás...
Co je to štěstí??? Co je to štěstí??? Muška jenom Zlatá!!! A copak by mohla existovat? Vždyť ta tíha kovů by ji znesnadnila létání. Jj, tohle je dílko:-)
04.02.2009 20:16:00 | kikis
Umíš i dobře přemýšlet..třeba to ještě dotáhneš i na mě :-D
Když přestávám věřit, přestávám žít...
Jsou to karty a je to HAZARD (název mého staršího dílka) ;-)
30.11.2008 19:31:00 | Chancer