Hra duše
Po stopách ticha se v sobě vydávám
nějak si se sebou truchlivě zahrávám
Hraju si pro sebe svou temnou hru
ve které hraju hlavní postavu...
Ta moje hra je dílo veliké
pocity při ní mám různé a všeliké
Naštětí ji nehraji denně
jen když je mi na duši temně...
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., Holis, Bíša, Mbonita, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)