Anotace: saddova, zase něco pro kritiku!
Nemohu soudit tvoje tělo, protože jsem tě ososbně nikdy neviděl. Tos zpívala o své babičce, prababičce či co?
22.10.2009 18:16:00 | jehlaspichlas
saddova to neřeš! V první chvíli mě nic moc nenapadalo, ale pak jo. Je to spíš takové pomalé veršování. Ze začátku nic a pak se to rozjede a v nejlepším skončí, jako život.
01.12.2008 16:20:00 | Rhiana E. Nebresk
mohla by jsi mi vysvetlit jak tady vazes verse?? diky.
ja se v tom totiz nevyznam.
01.12.2008 11:17:00 | saddova