Růžový pomeranč
Anotace: co člověk všechno nenapíše z únavy..:)
Růžový pomeranč kouká se
proč jen je růžový rouhá se
zběsile koulí se po stolku
najednou uvidí tříkolku
Tříkolka úsměv hned nahodí
růžový pomeranč nalodí
spolu valí se do dáli
kde vidí růžové korály
Tříkolka korály posbírá
pomeranč síly nabírá
krapet z toho zvášnivěl
a pak chudák zplesnivěl
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Lilly Lightová, PetTulak, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)