komorník..
Anotace: nepřímý posluchač zvláštních rozhovorů...
často naslouchá
vznáší se kolem
neviděn stínem
tajným debatám
spiklenců
lásky i nenávisti
či konspirací
jak se dostat k moci…
tenké nitky
přediva zhoubných vášní
plné plánování
pletich a uzlů
co lehce přetrhají
i ocelová pouta citů…
někdy mu přijde
nepochopitelné
jako můžou lidé
vlastní pýchou
zhrzeni
sebe sami zradit
a
jít cestou zkázy
zaslepení…
Přečteno 340x
Tipy 37
Poslední tipující: Veselý Drak, Holis, střelkyně1, NikitaNikaT., pejrak, Myrja, snupicek, Churry, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)