Anotace: ...
jo, chlape ... lkát o bolesti a příčinách
***- ... nejednu duši rozteskní ...
ale jak hluboký a široký je rozměr vlastní bolesti ... ??
... když jediné měřítko je bolest cizí ...
bolest kterou způsobujem ...
***- ... a kdo z nás ji vlastně umí cítit ...??
*
26.02.2009 01:20:00 | HarryHH
Tak nějak nemám, co bych víc na vaše komentáře řekl...jsem asi pěknej hajzl:)
01.12.2008 13:57:00 | Petr Miroslav
...k životu a jeho přežití, aspoň si myslím, je potřeba nekonečná dávka trpělivosti...a co musím říct, té jsem se naučila skutečně od svých psům, které kdy prošli mým životem...jo, a abych nezapomněla, i díky svým dětem, také jistý druh zvířete... :-)
01.12.2008 11:50:00 | Lota
"Ukáži si na cestu zpět a přesvědčím se o nervozitě
uprostřed třetího já"
....to je zajímavý obrat a celé se mi to líbí, nutí k zastavení a zamyšlení a takové básně mám ráda. :o)
01.12.2008 11:00:00 | labuť