Smutná, pocitová... je potřeba Tě pořádně obejmout a zahřát, všecky kry roztát.
02.12.2008 10:02:00 | NikitaNikaT.
Básnička na mě dýchla smutkem...
Ale není to vlastně dobrá zpráva, když ledovo v člověku trhá se na kusy a začíná tát...Držím palec, hezulko.
01.12.2008 14:47:00 | Iva Borecká