Mámo
Já vím mámo,
pláčeš si v kuchyni.
Je mi to známo,
ten pláč co trhá mi žíli.
Já vím mámo,
zůstala jsi sama
a když vstávala jsi ráno
v domě zase jen mlha.
Já vím mámo,
říkavala jsi "mám tě ráda",
a já měla ustláno,
na růžových polštářích jsem si spala.
Já vím mámo,
už Ti zase utíkám,
a na prstě zlato
s myšlenkou k tobě nosívá.
Já vím mámo.
Proč zase mlčíš?
Vždyť to o co tu stálo,
je pryč a ty jen brečíš.
Přečteno 653x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, Blázen? =), NikitaNikaT., snupicek
Komentáře (2)
Komentujících (2)