Anotace: (o.O)
inu...já nerozumím jak báseň má nebo nemá vypadat:_) ale líbí se mi tady konec...a vy máte krátký ruce...:-) zvláštní...
18.12.2008 20:15:00 | Lady Carmila
moc se mi líbí konec.. "a vy máte krátké ruce".. asi v tom vidím něco, co tam ve skutečnosti nejspíš není.. ale fascinuje mě to.. moc hezká..
04.12.2008 17:37:00 | Lenie
ve volném verši by tohle dílko mohlo více vzkvést... takhle je to moc spoutané a připadá mi, že tam jsou moc krutě dosazené rýmy.
03.12.2008 22:25:00 | Anewue
v prvni sloce ti nenavozuje rym, dal se ti to rymuje,ale zas nesedi rytmus.. mpozna by jsi mohl zkusit volny vers....
jo a jeste se prosim vyvaruj obratu jako sen- den, noc-moc, tebe- nebe atd. to uz je pase :)
03.12.2008 17:05:00 | saddova