To znám, nesnesitelné..ale řešení se najde ;-)
03.12.2008 17:30:00 | Chancer
To opravdu ne brachu, jednou dožene on nás. Nejradši bych ho ale chytil a dal mu jednu do ciferníku, pak ho ohnul přes koleno a pořádně mu nasekal obě půlky - den a noc, podržel mu alespoň na hodinku vteřinovky, aby viděl jaký to je, když on letí, protože zrovna chce a na nás nebere ohledy.
To proto aby si dal příště na čas...
...pokoj :-)
02.12.2008 21:42:00 | Dračičák
Tahle básenka ve mne vyvolala smutné pocity, cosi se mi připomnělo, bohužel to je život a my musíme jít dál, jisté věci přijmout a smířit se s nimi... chjo.
02.12.2008 16:14:00 | NikitaNikaT.