dřevěný kůň
Anotace: zas jen záblesky...
naservírovat ostatním svojí duši
a čekat jenom na zničení
.
záblesky štěstí,
které jsou příslibem bezpečí
.
radši závislost na tvrdých drogách
než na lidech
.
sedím,
čekám, omýlám svoje naivity
.
je všechno opravdu takové jak to vidíme?
nechci se oddat utkvělým představám
zas chci zavřít oči
a stejně vidět
.
stačí uvěřit?
.
nechci být zvíře,
co se nechalo pohladit
a teď
není ani ochočeným
ani divokým
.
co je to domov?
všechno je na správném místě
a zároveň úplně špatně.
.
vaše hlava jako zásuvka ve špatném pokoji
.
chci vyrazit do světa
jen s dřevěným koněm
...batoh se sny radši zapomenu doma
Přečteno 282x
Tipy 10
Poslední tipující: Ještě dítě, Duše zmítaná bouří reality, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)