Zas.r. romantik
Anotace: Co napsat? Rýmovačka ...
Zas r aněný romantik,
vám do duše se vkrádá,
prý vzdělán jako patník,
tu nastavuje záda.
Má záda až tam dolů,
ta věru nejsou slušná,
každý do nich pospolu,
kopne; má zadel to zná.
Moje rýmy jsou jen slova,
co přináší mi život,
zkouším zase,zas a znova,
básnit,
až nestačí mi nosit pivo!
Pozn.: Piju radši víno, ale co bych neudělal pro rým.
Přečteno 341x
Tipy 15
Poslední tipující: harmony, Házté, F.i.L, takova, Holis, jita.1965, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Verule, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)