V pralese velkoměsta
Anotace: ...další z mého zpěvníku
V ulicích velkoměsta
ztrácí se optimista
a pomaloučku mění barvu.
Stává se cholerikem,
potom melancholikem
a pak se změní v šedou larvu.
Těch je plnej náš panelák,
jak obrazy Hyeronyma Bosche.
Lezou dál po pražskejch ulicích,
lezou dál z metra do tramvají,
lezou dál a zapomněli smích,
lezou dál, na něco čekají...
...a neví nač!
V pralese velkoměsta
končí nejedna cesta
těch motýlů barevnejch křídel.
Mění se v noční můry,
odporný šedý stvůry,
před chvílí jsem je zase viděl.
Je jich plnej náš panelák,
jak obrazy Hyeronyma Bosche.
Lezou dál po pražskejch ulicích,
lezou dál z metra do tramvají,
lezou dál a zapomněli smích,
lezou dál, na něco čekají...
...a neví nač!
V pralese velkoměsta...
Přečteno 375x
Tipy 33
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Květa, jedam, WAYWARD, vapiti, Myrja, Severka, Holis, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)