Rumový a krásně podpantoflácký.....ale hezky dobrovolně podpantoflácký...
04.12.2008 22:05:00 | Květa
Sranda se smutkem v životě se střídá, na pěknou báseň to pak téma vydá :-))
02.12.2008 18:19:00 | poustevník Jirka
Prodavačka za to stojí!!!! Láhev rumu ať se bojí!!!!!Krásně si to užijte a spolu si připijte...Vínečkem z pohárů a s rumem pomálu.... :-))
02.12.2008 11:36:00 | Veselý Drak
Poslední věta to moc hezky zakončila... jinak jsem se zamyslila a tak nějak jsem si vzpomněla, že alkohol je prevít, když člověk jemu navykne, málo kdo se změní, někdy jeden druhého bije...
02.12.2008 10:54:00 | NikitaNikaT.
to já, vnuka nezbedu
se džbánem poslal pro vodu,
zůstalo mi v hrdle sucho
tenkrát po ránu
zpátky přinesl jen ucho
od toho džbánu
:o)
Jiří senior
02.12.2008 10:50:00 | j.c.