Konec...
Anotace: Jedna etapa myho života
V sobě zmatek, v srdci prázdno..
naše divadelní představení je u konce...
S naivností malý holky věřila jsem našim snům,
chtěla jsem navždy zůstat s tebou jit vstříct všem dnům..
Nejsem však,tak silná..
Nedokážu dál vzdorovat osudu..
A proto má lásko..nikdy, nikdy už s tebou nebudu.
Nejde to dál pořád jen samý chyby..
a po nich??
...sliby a sliby...
Nekonečná smyčka propleténého "my"
jenže ted skončily naše sny..
možná je to moje chyba..jenže já jsem jaká sem..
Komentáře (3)
Komentujících (3)