Rozesmál mne tu jeden komentář...zženštilý romantik??? Ale kdepak... ženská by chlapovi měla vonět... líp jsi to vyjádřit nemohl...
17.11.2010 21:40:00 | Čardášová.babizna
...kdyžs mě tu nasměroval,tak doufám,že chápeš můj původní kom :) vůně ženy je afrodiziakum
28.12.2009 10:37:00 | WAYWARD
co taklhe kolíček na nos..ne to je legrace... je hezké když voní...užívej si to.
02.12.2008 07:31:00 | Nút
...jsi zženštilý romantik,nasáváš pachy,ale to není žena,vyjmenoval jsi přírodu a žena je žena...budeš mít osud jako já(doufám,že ses nenaurazil?)
02.12.2008 00:35:00 | WAYWARD