(Ne)stopařka
Anotace: možná psaná podle vlastní zkušenosti...a možná vám může připadat k smíchu...když k něčemu svádíte "vnitřní boj" a pak se vám někdo akorát vysměje, může to být třeba blbost, ale vám to je líto...(napsána 2.12.2008)
Na malé zastávce
postává holčička
očima tiše prosí:
Zastavte.
To autobus zas jednou
jel o něco dříve
než má v jízdním řádu
/to je na pěst/
Křičí tichým pohledem
protože neumí
stopovat
/nikdy to nedělala/
Má strach zvednout palec
tak zkusí zamávat
ubitá
lidskou ignorací.
Poslední u koho se odváží
je mladá paní
v autě sama
ukáže jí dopředu.
S úsměvem zabije naději
v malé holčičce
vždyť tam, kam ukazuje
stojí autobus
/opačným směrem/
Není stopařka
ten vnitřní boj
co sváděla
jí za to nestál.
Teď slzy jí tečou proudem
kvůli jedné ženské?
Ne, kvůli vaší
ignoraci!
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Erazene, Jana M., enigman
Komentáře (0)