Anotace: živote, stůůůůj .... (!!!)
Tedy, ty máš velmi přesvědčivé obrazy básní.
Až na některé minivadky jsou opravdu perfektní.
12.12.2008 10:07:00 | Marfuša
hmm...jak bych to rekla...surrealne:-))). Nejak ji moc nechapu, ale to je dobre, pac ve mne aspon vzbouzi nejakou premyslivost(posledni dobou u me zajimavy ukaz)
02.12.2008 21:12:00 | teranosaur