Tak jsem se vrátil z viňasu (vinárny). Dneska nic moc, je taky úterý. Sešli se jen dvě moudré hlavy a moje maličkost. Přednesl jsem tvoji báseň, a ...
No ano, líbila se. Ale prý druhá a třetí sloka nemá správný rytmus(přiznám, že jsem jim moc nerozuměl).
Prý to trochu kulhá. Jinak dobrý.
Tak nevím, zase jsem se nic nedozvěděl, jak psát dobře.
Pozn.: Těšil jsem se na moudra odborníků, a oni asi vědí ... (to samé, co my) Zdravím! Ať se daří!
02.12.2008 23:18:00 | Zasr. romantik
Tvůj kousek jsem si vytisknul, večer si ho s přáteli přečtem znova a zdrbnem tě. U vína.
Neboj, budem vstřícní, víme, že i nás jiní kritizují.
PS.: Báseň mě oslovila, a vlastně nevím proč?
02.12.2008 13:55:00 | Zasr. romantik
jééé, tak ta je obzvlášť povedená teda - budu se muset podívat na ty starší páč tuším že tadle se mi od tebe líbí úplně nejvíc :o)
02.12.2008 13:31:00 | hanele m.