***
Anotace: po bezesné noci...
Přiznejme si milé dámy, bez bázně a hany
že jedinou ušlechtilo vlastností kterou hledáte jsou bezesporu many
neberte to jak karání, to ne
i já hledám dokonalé ženské tělo, když mysl ve víně tone
však výhodou mou oproti Vám
je že já se k tomu rád přiznám
tak usilovně přemýšlím, kam poděl se ten slavný cit
kam poděla se láska, úcta a žárlivosti klid
vše ovládlo zabezpečení a moc jenž představují peníze
ty kulaté, zlaté děti trýzně
i já jsem jimi poblouzněn velmi
vím ale že toto je cesta do úst šelmy
výhodou mou oproti Vám
je že já si to rád přiznám
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (0)