Tak tahle je hodně silná. Pravda, básník často trpí sebedestrukcí, píšeme z bolesti a nacházíme v těchto pocitech své já a často si tím působíme další bolest. Slova jsou mocné zbraně a je zvláštní pomyslet, že by je někdo mohl použít třeba k sebevraždě.
02.05.2009 21:00:00 | ziriant