Vlak života
Anotace: Je to z jedné mé básničky. Miluji tuhle sloku :)
„Húú, húú,“ houká nadšeně vlak!
„Písk, písk“ křičí na lidi píšťala.
„Výluka!“ mává průvodčí na dezorientované cestující.
„Mám vystoupit?“ Má mysl váhala.
Nevystoupím, jedu dál!
Vlakem života…
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)