NIC
Anotace: prostě pár nesplněných přání...
Byla tma
a nad černým lesem
přeletěla hvězda...
Já si to přála a moc...
ale nesplnilo se to...
nesplnilo se nic,
co sem chtěla...
nezbylo nic....
a nad vším tím NIC
dokázala pouze ukápnout
slaná a bezvýznamná slza..
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Chránič Zubů, susana načeva, Lilly Lightová, jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)