Zrada
Anotace: kratoučká balada o zradě...
Jede jezdec, jede tmou,
do smutku je zahalen.
A ten jeho černý hřebec,
ten je k smrti unaven.
Bitvu prohrál,
hru už dohrál
a zrazen byl těmi,
kterým věřil nejvíce
a měl je rád velice.
Jezdec mrtev padá k zemi.
Rudá skvrna na brnění,
zjevuje jeho zranění
a je té zrady - znamení.
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: Lilly Lightová, 6thSun, lavec, Marfuša, Duhová, voedor, HonzaJ, veverka.danca.007
Komentáře (2)
Komentujících (2)