Sirky
Sedávala v koutku míst, co jiní obcházeli...
a hrála si se sirkami.
po léta...
každou zimu.
až byla celá ohořelá...
tiše se smála svým vtipům
a pálila se...
vzpomínku za vzpomínkou.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)