Zkoušky na štěstí
Anotace: ..................
laciné šlápoty na chodníku
stokrát horká káva
ústa uzívaná
a tma v dešti bez deštníku
pachuť nových začátků
střídání lží v pozlátku
kůže na trh pod cenou
mít
noc zas v ránu ztracenou
prázdnota pod víčky
v zrcadlech mnoha slov
další slepé uličky
naděje na příděl
už zas opatrná
v noci ďábel
ve dne dáma
ozvěny bez přání
surové spoutání
bezbranných duší
víc než se sluší
klikatě v pokleku
v plášti lhostejnosti
silou převleků
vítěz nad marností
Přečteno 350x
Tipy 34
Poslední tipující: střelkyně1, jedam, STIMPRE, Raduzk, Holis, NikitaNikaT., Lota, Myrja, Tygropes, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)