Pro ni
Anotace: Nebo pro mně? Nebo pro vás? (Má to být sonet)
Sbírka:
Bláznovy sonety
Vyrašila květina
na louce kvetla
byla jsi má jediná
která mě spletla
Vyrostla jsi jako květ
pro mne jediná
o tvé kráse já chtěl pět
tak to začíná
To stalo se mi rázem
já měl jsem tě rád
že přestal být svým pánem
Kruté bylo prohlédnutí
to nemělo se stát
pro ostatní varování
Přečteno 459x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Házté, takova, Jin, Psavec, labuť, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)