Láďovi
Jsi sám, jak Quijote ve svém boji
ač Sancho Panza s tebou jde
to průsery se k tobě pojí
a po hřbetě dostáváš tu zde
Však každá rána na hřbet tvůj
je jak živá voda princi
co hlavu mu tnul vládce můj
vstane nový "Laco" Vinci
Perpetuum jsi nestvořil
nezískal jsi slávu
leč hlavu nikdy nesklonil
Dílo tvé tě přežije
stopu necháš světu
až věčný chlad tě poleje
22.7. 2007
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Házté, Jin, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)