Proč všichni chtějí zmoknout v létě? Já zachumelil v červnu a byla to paráda…:o)
12.12.2008 09:22:00 | kouzelníček
Proč jen myslím v létě na zimu/podzim a když je podzim/zima tak na jaro/léto?? :-D
Letní deštík..to bude paráda až zas přijde :-)
03.12.2008 17:22:00 | Chancer
Pro mne je to nostalgické dílko, dle poslední věty, tak na mě zapůsobilo, vzpomněla jsem si na léto, na opravdový letní děštík, tak jemný, příjemně chladivý...
03.12.2008 13:02:00 | NikitaNikaT.
Krása, krása. Na těhle tvých impresionistických ňaminkách si opravdu s chutí slmsnu.
03.12.2008 12:56:00 | Isobel