Sny o snění
Anotace: ...zmatená...a i ten rytmus hapruje...
Ve spánku vidím obrazy, výjevy z hloubi paměti.
Strom s houpačkou pro děti, brzy ho tátové porazí.
Kdy z cesty smýknem´ se do polí? Spřežení splašeně uteče.
Probuď se, vstávej, Člověče! Než vítr osiky oholí.
Ve spánku hlubokém jsi celá v bezpečí, máš přeci brnění – svou noční košili.
A v baru Žárovka můry už dopily. Čas je jen šarlatán, z Tebe mě neléčí.
Falešným hráčům už to nikdy neoplatím, neumím slzet na lusknutí.
A ti lidé, co mě k tomu nutí? ...bohatší jsem i o sny, které ztratím...
Dnes svítá později v komnatách princezen, slunce je zrozené, ještě se červená.
Sprcha ti pohladí vlasy a ramena. Sny nocí zamčené vyplašil drzý den.
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, Noc17, jedam, pavlis, Dota Slunská, Bíša, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)